Despre noi

Câteva cuvinte

Firma Neo Lux Design este o companie cu continuitate în domeniul prelucrării mobilierului.

Mergând după deviza „SIMTE-TE CA ACASĂ!” Neo Lux Design îşi adaptează în permanenţă stilul lucrând pentru cei pasionaţi de arta, de frumos, de stil, dând caldură şi însufleţire modernismului.

Diversificarea materialelor este o preocupare importanta a designerilor noştri, pentru a întimpina cererile dumneavoastră de confort.

Colaborarea cu designeri celebri, consacraţi, ne-a ajutat să satisfacem cerinţe exigente, mărind portofoliul clientilor iubitori de modă, lux şi de bun gust.

Designerii locali ai firmei participă deasemenea la cursuri de instruire, de specialitate si performanta,vizitând expoziţii naţionale şi internaţionale în domeniu pentru a putea obţine succes în relaţionarea beneficiar ­ proiectant.

Oferim clienţilor noştri posibilitatea de a locui într-o ambianţă decorată plăcut, fără a da „bătăi de cap” întrucât specialişii noştri pun la dispozitie servicii complete de consultanţă, proiectare manuală şi 3D, optimizarea raportului calitate – preţ, montaj profesional, durată scurtă de execuţie şi livrare, servicii de amenajare interioară, garanţie.

Firma Neo Lux Design, este o societate autohtona, specializata in executia de mobilier din furnir de lemn natural , pal melaminat, M D F, precum si in executia de usi si ferestre din lemn, aluminiu si pvc.

Bazele acestei firme au fost intemeiate inca din 1973, fiind o societate cu traditie in domeniu, cand principala activitate era aceea de debitare si prelucare a materiei lemnoase in exclusivitate. Pe parcurs activitatea s-a diversificat , iar din 2005 societatea s-a reorganizat, reamenajandu-se spatii de productie care sa optimizeze fluxul de productie,transformandu-se totodata in societate cu raspunde limitata, urcand capitalul social la 800.000,00 ron , la momentul actual.

Conducerea firmei a avut ca prioritate achizitionarea utilajelor performante, mecanizate, automatizate, care fac rapid si calitativ procesul tehnologic. Printre acestea se pot enumera: Masina de debitat in pachet, Masina de gaurit in pachet, Masina de cantuit automat pentru cantuirea cu ABS, Masina de frezat etc.

Prioritara a fost si satisfacerea necesitatilor clientilor, asa incat pentru imbunatatirea calitatii serviciilor si produselor noastre s-a implementat Sistemul Managementului Calitatii obtinandu-se Certificatul de Calitate ISO SR EN 9001 : 2001, in 17 aprilie 2007.

Capitalul uman, (nr angajati 20-50), a fost selectionat atent formandu-se o echipa de profesionisti in consultanta, design, proiectare, executare productie. Datorita seriozitatii cu care firma trateaza fiecare client (persoana fizica sau juridica ), prin echipa de specialisti, a respectarii termenelor de executie a lucrarilor, colaborarii apropiate cu fiecare beneficiar, a folosirii materiilor prime de inalta calitate de la furnizori acreditati, a pastrarii accentului pe seriozitate si calitate a produselor si serviciilor Neo Lux Design, si-a castigat prestigiu si renume, reusind sa isi dezvolte continuu cifra de afaceri pana la 40 miliarde ron, in 2009, mentinindu-si activitatea chiar si in contextul economic actul.

Pe langa procesul de productie societatea s-a extins cu doua ramuri noi : distribuirea de materii prime (pal melaminat , MDF, HDF, blaturi termorezistente, canturi), si vanzarea de accesorii pentru mobilier. Astfel societatea a devenit distribuitor important in zona Munteniei. Printre colaboratorii de furnizare principali se enumera Kronospan , Losan Melapal Sea, International, Wodego, Regensi, NetFront, etc.Ca si recomandari de colaborare de la beneficiari firma detine un numar imortant de scrisori de recomandare, enumerand aici cateva dintre ele: Universitatea Timisoara, Universitatea Politehnica Cluj, M.A.I, Beta SA, Heurtey Petrochem, Forja rotec, UM 01838 Boboc, UM02001Buzau, UM 0717 Buzau, Centrul Bugetar Stefan cel Mare RM Sarat, UM Ploiesti, M.I.R.A, Transelectrica, Universitatea Dunarea de Jos,Galati. Etc .

Materiale folosite

Firma Neo Lux Design ofera o gama variata de materiale pentru constructia mobilierului in conformitate cu cerintele ISO 9001-2001.
• Pal melaminat
• MDF vopsit sau MDF infoliat
• Lemn natur, lemn antichizat sau lemn stratificat
• Pal furniruit

Blaturile pentru bucatarii, la alegere pot fi:
• compozite – corian, acrilic, portelan, beton, sticla
• naturale- marmura, granit, cuart, lemn, inox
• blaturi termorezistnte din mdf sau pal

Prezentat sub forma unor coli de 6mm sau 12,3 mm, corianul are o densitate testata DN ISO 1183, fiind rezistent la caldura, umiditate, agenti chimici, lovituri mecenice. O proprietate principala este aceea de a fi rezistent la bacterii si mucegai. Nu suporta multiplicarea microorganismelor. Rezistenta la foc se incadreaza in Euoclasa C.S1,d0. Rezistenta la impact DIN ISO 4586 T 12.

Firma noastra foloseste blaturile corian cu scopul de a creea o suprafata de lucru a bucatariilor cu rezistenta si calitatea pietrei naturale, cu finetea matasurilor si cu proprietatile igienice ale otelului inoxidabil. Blaturile corian au aceeasi culoare si model pe intreaga masa, este ne-poros, rezistent la pete si substante chimice. Poate fi prelucrat in forme diverse, ondulate, curbe, oblice.

Chiuvetele de bucatarie sau de baie din acesta compozit formeaza un design unitar al amenajarii confectionandu-se dupa dimensiuni dorite, cu una sau mai multe cuve. Ele pot fi montate sub blat, clasic sau deasupra. Absortia scazuta de umiditate face blatul corian rezistent la poluantii din mediu si la conditiile de inghet – dezghet. Aceste proprietati il recomanda pentru folosirea in spatii exterioare,terase, restaurante, spatii publice. Corianul este recomandat deasemenea pentru cabinete medicale, sali de tratament, laboratoare, in uzul casnic, datorita nepermiterii multiplicarii bacteriilor.

BLATURILE DE BUCATARIE DIN ACRIL

Prezinta o suprafata omogena ,solida si usoara, mai calda decat suprafetele naturale, fiind produsul amestecului dintre un compus mineral doua treimi si rasini acrilice o treime. Intrucat este un blat termoformabil liniile lui pot fi modelate, curbate, permitand imbinari ascunse. Se pot ingloba chiuvetele constituind o piesa unitara. Este recomandat in cazul blatului pentru insule sau peninsule cu forme curbe.

BLATURILE DE BUCATARIE DIN PORTELAN

Portelanul este un material multi-strat indestructibil, nu necesita intretinere speciala, nu se pateaza, nu se deterioreaza. Duritatea portelanului este combinata cu elasticitatea aluminiului si bachelitei creand astfel un material ultrarezistent. Gama culorilor este limitata, iar referitor la pret este un material scump.

BLATURILE DE BUCATARIE DIN BETON

Are o frecventa de cerere mai rara. Este rezistent la caldura si zgaraieturi, insa fiind un material poros trebuie tratat pentru a da rezistenta la infiltrari si pete. Dispune de o greutate ridicata, se turneaze la fata locului putand lua forme diferite, poate include chiuveta. La fantezia si creativitatea designerilor se pot ingloba in betonul turnat elemente decorative ca scoici, pietre semipretioase, bucati de sticla colorata, placi ceramice, oglinda, etc dandu-i valoare de unicat.

BLATURILE DE BUCATARIE DIN STICLA

Sunt blaturi usor de intretinut, insa sunt sensibile la amprete, se formeaza usor urmele ,precum si la zgarieturi. Se pot obtine blaturi subtiri, frumoase, pot fi iluminate si personalizate. Costurile crearii unui astfel de blat sunt ridicate.

BLATURILE DE BUCATARIE NATURALE

BLATURILE DE BUCATARIE DIN MARMURA

Fiind un material natural, este un blat care„respira”. Astfel intretinerea lui este greoaie, intrucat asimileaza petele. Este vulnerabil la zgaraieturi si se poate sparge. Blaturile de marmura reprezinta insa un material aspectuos, sunt rezistente la temperaturi mari. Este un material rece la atingere, poate fi disponibil in culori inspirate de natura: bej pai, alb, crem, negru, gri, ardezie, cu felurite texturi. Este folosit si in amenajarile casnice, dar se utilizeaza cu precadere in bucatariile profesionale, industriale. Suporta costuri ridicate.

BLATURILE DE BUCATARIE DIN GRANIT

Potrivit pentru orice tip de amenajare, moderna, minimalista, rustica, este disponibil intr-o varietate larga de culori, suportand o intretinere usoara, nu se zgaraie, isi pastreaza culoarea. Este un material rezistent, masiv si greu, de aceea structura mobilierului care il suporta trebuie sa fie solida. Intrucat solicita un buget generos este un blat durabil, care nu necesita schimbare.

BLATURILE DE BUCATARIE DIN CUART

Este un blat pretios. Pretiozitatea lui este data de durabilitatea forte mare cat si de calitatea cuartului in sine, materialul blatului continand 93 % particole de cuart si doar 7% rasini si pigmenti. Este rezistent la zgaraieturi, pete, caldura. O proprietate principala este aceea de a fi antibacterian, suprafata lui fiind neporoasa. Culorile pe care poate sa le aiba sunt diversificate, iar finisajul poate fi stralucitor, mat sau texturat. Poate avea insertii mici de aur sau argint . Pretul este unul care-i exprima calitatile.

BLATUL DE BUCATARIE DIN LEMN MASIV

Lemnul ramane dintotdeuna un material care confera un aspect calduros, calm, placut. Pentru blaturi se folosesc esente tari cum sunt: stejarul, nucul, artarul cat si ciresul. Periodic trebuie tratat cu uleiuri minerale care se absoarbe de masa lemnoasa, oferindu-i protectie la umiditate. Se pot crea suprafete mate sau lucioase, prin lacuire. Este un material sensibil la patare, zgariere, iar caldura ( oalele incinse) pot lasa urme. Este usor integrat atat in amenajari moderne cat si rustice. Este un blat usor de procurat fiind accesibil ca pret.

BLATURILE DE BUCATARIE DIN INOX

Inoxul este un material rezistent la coroziuni, la temperaturi inalte, avand un aspect netet si modern. Este un blat durabil poate fi prelucrat asa incat sa inglobeze chiuveta, iar imbinarile pot fi prelucrate cu finete, pentru a nu fi vizibile. Potrivit bucatariilor cu un stil ultramodern, rece este adoptat atat in amenajarile casnice, de catre iubitorii designului „hight-tech”, minimalist, cat si de beneficiarii amenajarilor industriale. Este antibacterian, se curata usor si devine stralucitor daca este sters cu o carpa moale imbibata cu otet. Este un blat costisitor.

BLATURILE TERMOREZISTENTE DIN MDF SAU PAL

Acestea au grosimi variabile - 280mm, 380mm, 580mm. Suprafata lor poate fi neteda, mata, lucioasa sau abraziva, foarte rezistenta la actiuni mecanice. Lungimile pot diferi, iar latimile se optimizeaza de la 600mm la 700, 800, 900mm. Pentru aceasta categorie de blaturi, pretul este accesibil, fiind din aceasta perspectiva cea mai populara varianta aleasa de beneficiari. Folia din melamina superioara care acopera palul sau mdf-ul special tratat se regaseste in culori foarte variate de la uni, la imitatii ale travertinului, pietrei, marmurei, cobaltului, lemnului. Datorita accesibilitatii pretului pot fi usor inlocuite .
• Cantuirea - se executa cu canturi ABS de diferite grosimi.
• Accesorii - sunt diversificate, colaboratorii de marca fiind Blum, Hafele, Grace. Unele pot face functionala o piesa de mobilier asa incat inchiderile sa fie silentioase si telecomandate. Ele pot ridica valoarea mobilierului, dar fiind o unitate profilata pe comanda, se pot alege cele mai uzuale accesorii, fara a micsora bugetul clientului.


Imagini