Mobila bucatarie la comanda

Mobila bucatarie la comanda

Neo Lux Design Buzau este alegere ideala pentru cei ce-si doresc o bucatarie amenajata in stil modern, placut si functional, avand parte, in acelasi timp, si de un aspect clasic, simplu si elegant. Linia design-ului este una clara, acesta axandu-se, in primul rand, pe un grad sporit de folosire a spatiului util. Si pentru ca toti oamenii sunt diferiti, pentru ca nevoile si gusturile lor sunt diferite si bucatariile lor ar trebui sa fie diferite, ar trebui sa fie create intr-un mod exclusiv si sa fie adaptate cerintelor fiecarui individ.

Datorita faptului ca producem mobila bucatarie la comanda, oferim o alternativa reala pentru mobila de bucatarie de serie din magazine, care de multe ori lasa de dorit in ceea ce priveste calitatea. Daca doriti sa va bucurati de timpul petrecut in bucatarie, in mod cert veti dori ca aceasta sa fie atractiva. Nu ezitati sa folositi toata creativitatea de care dispuneti pentru a da nastere unui mobila de bucatarie care sa-si manifeste personalitatea, functionalitatea si nu in ultimul rand utilitatea. Specialistii nostrii vor veni in intampinarea nevoii dumneavoastre de a amenaja cat mai practic si placut spatiul din bucatarie si va vor propune cele mai eficiente solutii pentru realizarea mobilei de bucatarie de care aveti nevoie.

Mobila de bucatarie este alcatuita din corpuri modulare realizate din PAL, MDF, Corian, canturi ABS, blat termorezistent pentru bucatarie, accesorii pentru mobila import Italia si Austria. Piesele de mobilier se realizeaza la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, culorile, accesoriile, compozitia, structura etc.).

Te asteptam in magazinul de mobila din Buzau Str. Horicolei Nr. 60 sa gasesti cele mai noi modele de mobila de bucatarie. Mobila de bucatarie executata de noi este de cea mai buna calitate.

« Mobila

mobila bucatarie mobila bucatarie la comanda mobila bucatarie pe comanda bucatarie comanda bucatarie la comanda bucatarie pe comanda bucatarie comanda buzau